08 Οκτ 2021 5:30 PM
Alt

Η Δι.Α.Νο.Χ Α.Ε. συγχαίρει το 11ο Νηπιαγωγείο Χίου για τον καθαρισμό της παραλίας του Κονταρίου και τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Helmepa στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας δράσης.

Με την εποπτεία και την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους, οι μικροί μαθητές συνέλεξαν τα απορρίμματα και εν συνεχεία τα διαχώρισαν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, τους οποίους προμήθευσε και τοποθέτησε στο εν λόγω νηπιαγωγείο η ΔΙΑΝΟΧ, όπως επίσης και σε όλες τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του νησιού μας.

“Σε αυτό το πλαίσιο θερμές είναι και οι ευχαριστίες προς τη διευθύντρια του 11ου Νηπιαγωγείου Χίου, κ. Πόπη Ποριώτη, για την ανάληψη της πρωτοβουλίας, καθώς τέτοιου είδους δράσεις εμπλέκουν δημιουργικά τους μαθητές της προσχολικής εκπαίδευσης, ευαισθητοποιώντας τους αναφορικά με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΙΑΝΟΧ.

Η Δι.Α.Νο.Χ Α.Ε. τέλος, επισημαίνει ότι στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε δύναμη και μέσο όλες τις δράσεις με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα για τον τόπο μας.